fbpx

Održivo poslovanje je zdrava baza svakog uspješnog biznisa. Upravo zato, važno je postaviti pravilne ciljeve i strategiju kako bi poduzeće bilo uspješno, a istovremeno se brinulo za zajednicu, okoliš ali i svoje zaposlenike. Zato je važno da svako poduzeće razmisli o svojim ciljevima i strategiji, te mogu li oni postati bolji.   

                                                                                                                        

Društveno odgovorno poslovanje samo je jedan segment održivosti poslovanja uz još 3 stupa održivosti koje čine ekološki, ekonomski i ljudski stup. Upravo iz tog razloga, bitno je kako naše poduzeće posluje, ne samo radi li održive evente. Svako poduzeće može uvesti održivost u svoje odjele, u operativne zadatke koje svakodnevno obavljamo, ali i u odnos prema svojim zaposlenicima i okolišu.

 

Pošto smatramo to veoma bitnim, tu smo kako bismo vam uz najbolje stručnjake iz svojih područja, pružili upravo to. Znanje kako biti obazriv prema okolišu, zajednici i zaposlenicima a da vam se sve to vrati kroz budžet. Tko to ne bi volio, zar ne?

 

Kako bismo vam te činjenice pokazali i kroz statistiku, niže vam navodimo tek nekoliko statističkih podataka kako bismo vas uvjerili da vam održivo poslovanje treba ne danas, već kako kažu, trebalo vam je još jučer.

0
% bolja produktivnost
0
% više lojalnih zaposlenika
0
% poduzeća postiže veći udio na tržištu
0
% poduzeća imalo je bolju reputaciju u javnosti

Još niste sigurni je li održivost za vas? Dopustite nam da vam pokažemo primjere gdje ju sve možete primjeniti:

 

  • U svim odjelima poduzeća (prodaja, marketing, proizvodnja, financije…)
  • U odnosu prema zaposlenicima (organizacija team buildinga, godišnjih strateških sastanaka, orijentacijskog dana)
  • Svakodnevni operacijski poslovi (osigurajte svojim zaposlenicima staklene čaše ili boce, smanjimo nepotrebno printanje, postavite koševe za reciklažu…)
  • Digitalizacija
  • Kontroling